AMASYA / MERKEZ - İl Özel İdaresi Anaokulu

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir. Mehmet Akif Ersoy, verilen 500 liralık ödülü "Ben bu şiiri para için yazmadım." diyerek Türk ordusuna bağışlamıştır

Şbt

UNUTMAYALIM KAN ACİL DEĞİL SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR. İHTİYACI OLAN MİLYONLARI HAYATA BAĞLAYALIM

Ock

Kütüphane Gezisi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

112 Acil Çağrı Merkezlerinin bilinirliği ve farkındalığını artırmak amacıyla okulumuza ziyaret gerçekleşti

Kas

Okulumuz Papatyalar sınıfı öğrencileri ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirilmiştir.

May

Okulumuzda düzenlenen Bahar Şenliği programında velilerimiz ve çocuklarımız ile keyifli vakitler geçirdik.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı, velilerimizin katılımları ile çoşkuyla kutlandı.

May

Okulumuza gelen Tiyatro Gösterisinde tüm öğrencilerimiz eğlenerek öğrendiler...

May

Okulumuz 4 Yaş Grubu Öğrencileri KÜTÜPHANELER HAFTASI kapsamında kütüphaneye gezi düzenleyerek eğlenerek öğrenme deneyimi yaşadılar.

May

5 Yaş Grubu Öğrencilerimiz MÜZELER HAFTASI kapsamında müzeye gezi düzenleyerek ,tarihimiz hakkında bilgiler edindiler.

May

Okulumuz kulüp sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan ''Hoşgeldin Ramazan'' Programı velilerimize simit ve çay ikramları ile kutlanarak, Ramazan Ayı etkinliği düzenlendi.

Mrt

Suyun hayatımızdaki oynadığı kritik rol hakkında farkındalık yaratmak ve değerli kaynağı yönetmek için sürüdürebilir uygulamaları teşvik amacıyla 22  Mart Dünya Su Günü olarak ilan edilmiştir. Bu kapsamda öğrencilerimize bilgiler verilerek , Suyun önemi vurgulanmıştır.

Mrt

5 Yaş Grubu Öğrencilerimiz , farklı öğrenme ortamları keşfetme, itfaiyecilik mesleği hakkında bilgi sahibi olma,meslek tanıtımı yapılması,yaşayarak ,görerek öğrenme ortamları oluşturma ,sosyal ortamlar tanıma gibi hedefler doğrultusunda Amasya İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Ock

OKULUMUZ 5 YAŞ GRUBU C ŞUBESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERİ İLE ARTIK MATERYALLERDEN KOSTÜMLER TASARLAYARAK SINIFTA ARKADAŞLARINA TANITTILAR.